WordPress.org

Forums

Simple Facebook Connect
[resolved] Automatic publishing to fanpage does not work (39 posts)

  1. Samuel Aguilera
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem here... Automatic publishing stops working without any reason.

    And maybe Otto left the development of the plugin?

    From plugin description:

    Hey, have you tried the Official Facebook Plugin yet? Maybe you should give that one a shot before trying this one.

    I hope to see problems fixed pretty soon, because Simple Facebook Connect gives much more customization than official Facebook plugin :(

  2. Samuel Wood (Otto)
    WordPress.org Tech Guy
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Automatic publishing still works fine for me. I'll need more info to understand why it's not working for you.

  3. iltrev
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same here.
    Up to june, automatic publishing worked just well with my scheduled posts, then after a long pause I posted a few articles and they didn't get published on my FB fan page.

    If there is any way I can help, please let me know.

  4. Chad Warner
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem. My scheduled posts aren't appearing on my Facebook page, because "Publish to fan page" keeps changing to Disabled.

  5. Chad Warner
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry, my comment was meant for the official Facebook plugin. However, automatic publishing to my Facebook page doesn't work in this plugin either.

  6. i0n1ca
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem here, tried new facebook app, uninstall/install, and the same on profile works great on page is not working only manual.

  7. tlhInganHom
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have 3 completely separately-hosted, differently-themed WordPress sites, all of which have used your fabulous Simple Facebook Connect tool to auto-publish to Facebook for quite a while.

    This month, all three stopped auto-publishing to Facebook, even though all the session keys are showing green. The manual publishing feature still works just fine, and interestingly, if I post a quick "test" post, that will auto-publish. The problem seems to be specifically with scheduled posts and posts that have previously been saved as drafts.

    Might this problem have come with WordPress's most recent version update? Any thoughts? (Help me Otto-Wan-Kenobi, you're my only hope!)

    Thank you! :)

  8. bkbdesign
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the exact same problem. Works perfectly when manually published, but scheduled posts do not publish to facebook fan page.

  9. Samuel Wood (Otto)
    WordPress.org Tech Guy
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I don't know what more to tell you. Nothing has changed, and I use SFC myself. My posts still publish fine.

    Example:
    http://ottopress.com/2012/making-a-custom-control-for-the-theme-customizer/
    https://www.facebook.com/ottopress/posts/455975024437077

    That was an auto-published post on August 3rd. Works for me.

    With more information I might be able to debug it, but I'll definitely need more information and at least some idea of why it isn't working for some of you. Like, programmer-nerd level of information. Sorry.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic