Support » Plugin: Simple Facebook Connect » [Plugin: Simple Facebook Connect] Auto Publish not working on clean WP install

  • calvingilbert

    (@calvingilbert)



    Hello,
    I have been trying to get the auto publish part of your plugin working all night.

    Some things I have tried:

    1. Tried on 3 separate websites with unique urls & FB applications
    2. I thought I was having plugin/theme conflicts so I created a fresh install and only installed the Simple Facebook Connect Plugin.
    3. I have also tried recreating facebook applications to resolve the issue & tried various settings to resolve the problem.
    4. I received 3 green access tokens on the settings page.
    5. I have double checked that the application has not been blocked on my facebook settings & that I have allowed permission to post as user and page
    6. I tried updating code to the trunk version you suggested in a previous thread
    7. Adding a post does not return any facebook errors. When I click on the publish to facebook button, the application works perfectly.

    This is my first time trying to use Version 1.1. Version 1.0 worked perfectly for me before Facebook migrated their authentication.

    Could the plugin be conflicting if I have the developer release of the timeline enabled on my facebook profile?

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

  • The topic ‘[Plugin: Simple Facebook Connect] Auto Publish not working on clean WP install’ is closed to new replies.