WordPress.org

Forums

Simple Facebook Connect
[resolved] Auto publish doesn't seem to be working reliably (4 posts)

  1. anthom1
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm working with someone on integrating their WP site with a Facebook fan page. The site is an event listing/arts calendar-type thing, so he has a lot of scheduled posts, and practically none that are published ASAP.

    Until recently, SFC has been working like a champ pushing these updates to his Facebook fan page. Over the past week or so, since the update to 3.4.1, it seems like only some of his posts are being published on the fan page. The rest he's manually sharing as links. Everything appears valid in config - all tokens are found, "auto publish to fan page" is checked. He usually refreshes the permissions when this happens anyway, but that doesn't always solve the problem.

    Any thoughts?

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

  2. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Auto-publishing isn't reliable at all. Not much I can do about it.

    If you're only using the publishing part, I'd recommend switching to the official Facebook plugin instead. It's made by Facebook, so presumably they know how to do it right. :)

  3. anthom1
    Member
    Posted 2 years ago #

    Otto - thanks for checking in. Oddly enough, I tried the official FB plugin and it made things so slow as to be completely unusable! I'm guessing it's due to the size of his database - he's got thousands of posts.

    Might need to look into something like NetworkedBlogs for him at this point.

  4. rphofer
    Member
    Posted 2 years ago #

    any help with this error?
    API Error Code: 191
    API Error Description: The specified URL is not owned by the application
    Error Message: Invalid redirect_uri: Given URL is not allowed by the Application configuration.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic