WordPress.org

Forums

Simple Event Attendance (SEATT)
[resolved] New Events dont display (16 posts)

  1. Grinner
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, I installed the plugin, but after entering a New Event, when I returned to the Events list, there are no events. I deleted, reinstalled and reactivated the plugin, but still the same.

    When the plugin is intalled, I get three options in the settings drop down, Events, New Event, Edit Event, is this correct or am I missing somthing?
    Thanks...

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-event-attendance/

  2. Dave
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi,

    Can you please tell me which version of wordpress you have?

    Thanks

  3. Grinner
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, version 3.2.1
    Thanks...

  4. Dave
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi Grinner,

    I've just uploaded an update that fixes the problem.

    Thanks

  5. Grinner
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi sourcez, thanks I tried it but it's no different. I'm sorry I can't be more helpful, but I'm not getting any error messages. On the Seatt Add Event screen, it actually say it's successfully added the event, but when I go to the (home) Events screen there aren't any events there.
    Should I only have 3 options in the 'settings' menu?
    SEATT EVENTS, SEATT ADD EVENT & SEATT EDIT EVENT ?

    Any ideas
    Thanks...

  6. Dave
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi Grinner,

    In the plugins menu it should say version 1.2.2 - although I don't think wordpress.org has published my latest version yet. Once it's up you will be able to update and it will fix the problems.

    Sorry for the hassle!

  7. Grinner
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi sourcez, I tried the new 1.2.2 version, but after activation, part of the SEATT home screen always appears above the dashboard, or any other WP back end page I select.
    Based on this I did not try the functionality of the plugin.
    Browser is Firefox, on Windows Vista, any ideas? Do you get the same results?
    Thanks ...

  8. Dave
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi Grinner,

    I found the problem - it would seem some files weren't updated when I uploaded them last. I'd had a rocky day with my internet and had to try and tag that version (1.2.2) at least 5 times but it must have failed every time.

    I've finally fixed it (and tested it myself) and it's 1.2.3 now. The menu is a single main menu now rather than options under the settings menu.

  9. Grinner
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi sourcez, I installed the new version 1.2.3, and the events show up in the list. However when I paste the short code into the HTML tab of the text editor and publish the page, there is no form visiable on the post or page for the user to register. I have keyed in the event ID number into the short code. Any ideas? Do I need anything else installed to make this work?
    Thanks...

  10. Dave
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Of course...didn't change one variable in one page!

    Uploaded a final version and retested using a fresh download. I'm going to have to start paying you for testing this plugin!

    Sorry!

  11. jsameshima
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there I have the latest version 1.2.4 and I have the same problem as Ginner when adding a new event nothing shows up.

  12. jsameshima
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry Sourcez, I made a mistake and it works fine. Operator error!!!

  13. Dave
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    No worries - glad it works!

    Let me know if anything can be made simpler/better.

  14. jsameshima
    Member
    Posted 2 years ago #

    It worked once for me than all of a sudden it stop working. Not sure what the heck is going on. Any Ideas?

  15. superflymonkeyboy
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi.
    Great plugin when it was working. I am on WordPress version 3.3.1 online and on my local machine, I'm on version 3.3.2. It's working on 3.3.1, but not on 3.3.2. Backend fine, but when I add the shortcode, it just shows that rather than the table and form.

    Not sure if it's because of the verson of wordpress or for another reason. Could someone confirm if they are having probs with it on the newest version too please? I need to get it to work locally for testing. I'm using version 1.2.4 of the plugin.

  16. Dave
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi,

    If you could make try inserting the shortcode into the html view? It should look something like [seatt-form event_id=6] (changing the id).

    Otherwise you can try setting wp_debug in wp-config.php to true and see if it throws any errors.

    I have just tested it on 3.3.2 and it appears to work, so let me know!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic