WordPress.org

Forums

SEO Ultimate
[resolved] Latest Update (32 posts)

  1. tryminenow
    Member
    Posted 2 years ago #

    SEO Ultimate registered an update today. After updating I was unable to display the pages of my blog. A scan of the site at http://sitecheck.sucuri.net/scanner/ resulted in a malware alert. I disabled the plugin and the site is back. A rescan after disabling SEO Ultimate showed a clear site. You show no updates to this plugin on your website so I thought I would alert you. If other reports come in please advise.

    I suppose it could be a conflict but I hope not.

    http://wordpress.org/extend/plugins/seo-ultimate/

  2. gamerscheck
    Member
    Posted 2 years ago #

    The new Version makes Problems with ajax and jquery. Can't Upload in the Article Editor and more Problems.
    SEO Ultimate uninstall and ajax and jquery is functionally 100%

  3. gamerscheck
    Member
    Posted 2 years ago #

    a very good alternative is izioSEO and better as SEO Ultimate http://wordpress.org/extend/plugins/izioseo/

  4. mixtlupus
    Member
    Posted 2 years ago #

    This version killed my site, it would appear that there is a problem with the following file that causes an internal server error 500 and only loads the page header:

    PHP Fatal error: Using $this when not in object context in /var/www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/meta/meta-descriptions.php on line 97

    You probably need to patch this.

  5. cezars
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem like gamerscheck i cant Upload/insert any image.... pese fix this

  6. snow6
    Member
    Posted 2 years ago #

    New version mass up with post editor. I have to save draft before edit my post and add tag.

  7. cezars
    Member
    Posted 2 years ago #

    y but izioseo : !This plugin hasn't been updated in over 2 years. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress. and i dont understand de lang

  8. snow6
    Member
    Posted 2 years ago #

    @gamerscheck is right. This version mass up with ajax and jquery in post editor.

  9. josiahW93
    Member
    Posted 2 years ago #

    Having the same issues as snow6. Various bits of javascript are broken until a post is saved as a draft. Then all seems to operate as normal. Fairly certain this is down to the 7.3.x update(s), but I'll double check in a moment.

    edit: confirmed it's down to seo ultimate (or possibly some kind of conflict) after deactivating the plugin.

  10. John
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Thanks for reporting the problems everyone. I'll look into it. In the meantime, you can roll back to 7.2.9 by going to Settings > SEO Ultimate > Downgrade.

  11. mixtlupus
    Member
    Posted 2 years ago #

    As a temp fix I can confirm the downgrade works, though you'll have to go to:
    {yoursite.com}/wp-admin to log-in before you can do it :)

  12. cezars
    Member
    Posted 2 years ago #

    same for me downgrade works thanks

  13. John
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Version 7.3.3 should fix the problem. Thanks everyone for reporting it. Sorry for the inconvenience.

  14. John
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    @tryminenow: Did the scanner identify a particular piece of code as malware?

    @mixtlupus: Version 7.3.5 fixes the problem you reported.

  15. snow6
    Member
    Posted 2 years ago #

    Problem fixed, Thank you very much.

  16. tryminenow
    Member
    Posted 2 years ago #

    @John Lamersky....No it didn't ID anything in particular but probably because you need to purchase the subscription. All appears to be ok after the update so great job once again. Awaiting the release of your WordPress Theme :)

  17. josiahW93
    Member
    Posted 2 years ago #

    Everything working swimmingly, thanks for the swift response :)

  18. mixtlupus
    Member
    Posted 2 years ago #

    Version 7.4 does fix my issues.

  19. bacchusandbeery
    Member
    Posted 2 years ago #

    Still having issues even with 7.4 Post entry page is scrambled and meta titles etc are hidden... returning to the old version fixed the problem....

  20. John
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    @bacchusandbeery: Does it still happen when you disable all other plugins and activate the default theme?

  21. bacchusandbeery
    Member
    Posted 2 years ago #

    John Lamansky.... have not taken that step... What do you mean by default theme?

  22. bacchusandbeery
    Member
    Posted 2 years ago #

    John... I deactivated all plugins and updated Ultimate SEO... same problem. USEO is scrambled behind other aspects below the post entry. I can drag down the layers covering it but they just pop back...like peaking under the curtain. I am using Suffusion as my theme. I return to 7.2.9 and all is good

  23. John
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    By "default theme" I mean Twenty Ten or Twenty Eleven.

    Would you be able to upload a screenshot of what you're seeing and post the link here?

  24. bacchusandbeery
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have screenshots of before and after on a Word Doc. How can I send this file to you? You can send me your email address at roger@bacchusandbeery.com

  25. John
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    I sent you an email. You might want to edit your post and remove your email address.

  26. bacchusandbeery
    Member
    Posted 2 years ago #

    John... Any ideas... I sent the screen shot a few days ago... the problem still occurs even with your most current updates. I use Suffusion as my theme... Thanks

  27. John
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Thanks for sending me the screenshot, Roger. What happens if you temporarily switch to the default Twenty Eleven theme? (If the problem does go away when you switch to Twenty Eleven, then it's likely the Suffusion theme that's causing the problem.)

  28. Scotty101
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am also using suffusion ( 4.2.8 = latest), I am having the same problems. When I switched to default theme, everything worked fine. I don't get any js errors, might be some jquery mix up.

  29. John
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Thanks for the input, Scotty101.

    I'm guessing that the Suffusion theme has some code that is interfering with the SEO Settings box. Based on the screenshot that Roger (bacchusandbeery) sent me, it looks like there's a Suffusion CSS rule that is "floating" the SEO Settings box so that it can't push down what's below it, and so the SEO Settings box becomes obscured. If this is the case, then obviously, the Suffusion CSS code would not be deliberately targeting SEO Ultimate in particular. I've never used Suffusion, so I'm just speculating here, but probably what's happening is that perhaps SEO Ultimate and Suffusion both use the same JQuery code to generate a tab control; Suffusion's CSS code is meant to affect the layout of Suffusion's tab control, but because their code is not written properly, it's affecting all tab controls on the post editor screen, including SEO Ultimate's. Again, I'm just making a guess as to the particulars of the problem.

    If it is indeed the case that Suffusion is causing the problem, as it would seem, then unfortunately, since there's nothing I can do to change Suffusion's code, you'll have to try contacting Suffusion support about the problem. Please do feel free to pass along my educated guess about the cause of the problem to Suffusion support.

  30. Scotty101
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks John for the reply and the problem description. I've posted it on the developers site
    Hopefully the problem can solved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • SEO Ultimate
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic