WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Site Offline or Coming Soon » [Resolved] Plugin seems to be frozen

[Resolved] Plugin seems to be frozen

  • Hey nice job at first thanks for this!

    my issue is the following. i activated the plugin and everything works fine.

    after a few days, i had to change some html for the offline page but nothing happens.
    i cleared the system cache and also the browser cache but there are no changes visible to me.

    so i set the plugin offline and the site on but, hey – nothing happens. site is still offline.

    is there even an other cache folder in the installation, so the system wont clear it or did you hear ever before of such an issue?

    Thanks for your help and regards from germany

    http://wordpress.org/plugins/site-is-offline-plugin/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author wpecommerce

    @wpecommerce

    We haven’t heard of anything like that. Do you have any caching plugin installed?

    It could also be caused by the customizations you made. Please do the following:

    1) Open the “content.htm” file (it’s in the main directory of the plugin)

    2) Copy the full content

    3) Now go to the plugin settings, remove everything and paste the new content. Save the settings.

    That will remove all the customizations and set the default content.

    Plugin Author wpecommerce

    @wpecommerce

    I guess this issue is resolved, so closing the topic

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Plugin seems to be frozen’ is closed to new replies.
Skip to toolbar