WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: sCategory Permalink] Error in 2.8

[Resolved] [Plugin: sCategory Permalink] Error in 2.8

  • After upgrading to 2.8 everytime i try to post comments it sends me to a 404 error page. If i deactivate the sCategory Permalink plugin, the comments work again, the problem is that all my permalinks are now set to the default post categoy. does anyone know how to fix this?

    Thanks

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I also have a problem similar.

    Now, when I post, the category automatically gets changed back to “uncategorized” the second it’s posted.

    This is a MAJOR problem, because I use subscribe2, which emails all my users with the wrong permalink!

    If I go back in, I can change it to the correct category, but only AFTER all my users are emailed.

    I posted a few messages on the forum on the writers’ site, but never got a response, in fact my comments are still sitting in moderation.

    I also cannot deactivate the plugin, because I’ll lose all my category setups.

    I do realize that this plugin is FREE, however the way it’s set up is that you cannot remove it without messing up the entire blog. I think the author has a bit of a responsibility to fix this because of this.

    Is anyone else using this plugin successfully?

    Can anyone fix it? I don’t mind paying for a fix.

    Similar problem, different plugin here.
    The plugin that is causing problem here is “Yet Another Related Posts Plugin”. I just emailed the guy. Maybe there is a similar issue behind, but I am starting to suspect that the error is not in the plugin, but in the wordpress code.

    I have fixed this error in 0.4.0. Please update

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: sCategory Permalink] Error in 2.8’ is closed to new replies.
Skip to toolbar