WordPress.org

Forums

SB Welcome Email Editor
[resolved] Can't find the "resend welcome email" option (7 posts)

  1. venntom
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    On the user overview, the resend welcome email column is empty.
    Where can I find the option to resend a welcome email to a user?

    Also you indicated that you added a "reminder email service".
    Where can I find this option to send a reminder email to any particular user?

    Thx -

    http://wordpress.org/extend/plugins/welcome-email-editor/

  2. Sean Barton
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi there. it seems to work fine for me. On the user editor page (as an administrator) where you see the lists of users. On the right there should be a column containing buttons to resend the welcome email. If that is not there then I would recommend reverting your theme to default and turning off all other plugins and it *should* show. That would then rule out a theme or plugin conflict. As far as I know there is no conflict though... you are the first person to ask this question.

    Hope you find it. Let me know either way and I shall try to help however I can.

    thanks
    Sean

  3. venntom
    Member
    Posted 3 years ago #

    @seanbarton,

    Thanks for your quick reply.

    After further investigation, I found that the User Access Manager (UAM) plugin is causing this issue for some reason.

    When I deactivate that plugin, your resend button appears in the user list. It is however too large and the button text is truncated after (Inc... (disappears under the browser's right side)

    Hopefully this helps you diagnose further.

    Regards,

  4. Sean Barton
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi venntom,

    You will be pleased to hear that I just committed a new version to SVN and now the plugins both work fine together.

    Thanks for bringing this to my attention.

    thanks
    Sean

  5. venntom
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi seanbarton,

    I indeed now see the button in the user list.
    It is however still truncated...the UAM user group column next to it already takes some space of the avaialble columnspace.
    And when pressed, it launches the notification email twice to the user and the registration email twice to the admin.
    The [plaintext_password] variable is not substituted either

    Not the expected behaviour ?

  6. Sean Barton
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Funny enough no :) Leave it with me. I am thinking the conflict with UAM is deeper than I first thought. Do you get the same behaviour with UAM deactivated?

    thanks
    Sean

  7. Sean Barton
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi... try the latest version (2.0) I checked in. I moved the option to the user quick links mouseover menu on the same page and seems to work for me. Let me know how you get on.

    thanks
    Sean

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • SB Welcome Email Editor
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic