Support » Plugin: RSS Image Feed » [Plugin: RSS Image Feed] Doesn't work

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    Did you try to empty the cache and refresh the feed? That is something that might help. And could you provide a link to an example, so that I can investigate, what might go wrong?

    Cheers!

    I’ve cleared the cache and tried it on multiple browsers, still no luck. Here’s the link, I’m experimenting with several plugins right now, but the the RSS Image Feed widget is the bottom left one.

    Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    That makes a lot of things clearer. The cache thing won’t help in deed. As I cannot help very much either. If you are using a widget to show an rss feed with an image on your blog, it is not my plugin.

    The RSS Image Feed puts an image of your post into the Feeds of your blog, nothing more.

    I will try to have a look anyway and let you know, if I find what could be the problem.

    Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    Allright, I have the impression that you are using the RSS Image Widget.

    If you need another solution, drop me a line at stoffel@atelier-fuenf.de and I can see what I could do for you.

    Apparently I misunderstood what the plugin does. Basically I’m looking for a plugin/widget (or other resource) that will pull in an RSS feed and the featured widget of each post from that feed. Any suggestions?

    Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    Unfortunately, I didn’t find a good solution for that purpose yet. I would be in need of one, myself. So, my only real suggestion is, you wait until I have programmed a good widget that fits our needs.

    Thanks. Will do.

    Plugin Author tepelstreel

    (@tepelstreel)

    Might take time though. But I’ll drop a line, when it’s ready.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: RSS Image Feed] Doesn't work’ is closed to new replies.