WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Really Static » [Resolved] [Plugin: Really Static] It's Removing the "/" resulting in file not found.

[Resolved] [Plugin: Really Static] It's Removing the "/" resulting in file not found.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Anyone know what’s causing this? Also does anyone else have the same issue? Is this a compatibility thing or what?

    Regards,
    -Jeff Zakovec

    Never mind I figured it out. I had to make sure, the siteurl and home was set to an actual url instead of “/”. It was replacing my domain name which was / and removing it.

    Hopefully this helps for someone else.

    -Jeff Zakovec

    this problem still persists. What will it take for this plugin to be updated to latest version? I did customize it, so it “was” working, but then during a plugin update it was over written with the broken version again.

    I am sure it will not take much if the author of this plugin would just update it. It is such a headache when this plugin is the “ONLY” one within the word press library that does this, so there is no other alternative.

    I feel things like this, should always be updated unless there are more than one.

    Just my two cents.

    It took me three days to make the changes, but i am sure it would take the author a few hours or minutes since it is their design.

    This is a desperate issue, and needs to be fixed.

    Regards,
    -Jeff Zakovec

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Really Static] It's Removing the "/" resulting in file not found.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar