WordPress.org

Forums

Quick Page/Post Redirect Plugin
[resolved] [Plugin: Quick Page/Post Redirect] Menu items not appearing when plugin is active (4 posts)

  1. jasonpel
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    I am using WPMS 3.0.1 with the WP Frugal theme. I noticed that if your plugin is active and I create and publish a new page then the page does not appear in the menu. If I deactivate the plugin and create a new page, it appears in the menu fine. Then, if I activate your plugin and modify this page to redirect, it remains in the menu and redirects fine.

    Seems like the pages need to be created and published BEFORE your plugin is activated for the items to appear in the menu. Once the pages are created and the plugin activated afterwards, the pages can be modified to redirect and they remain in the menu.

    Thanks for the awesome work!

    Jason

    http://wordpress.org/extend/plugins/quick-pagepost-redirect-plugin/

  2. Don Fischer
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Jason,
    Please let me know if the new version 3.2 fixes the problem.

  3. jasonpel
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello,

    Sorry but I am using WPMS 3.0.3 with custom menus now. I am also using the Catalyst theme.

    Thank you for your hard work, but I have no way to test this out with my previous setup.

    Jason

  4. Don Fischer
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Thanks Jason.
    Warm Regards - Don

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Quick Page/Post Redirect Plugin
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic