WordPress.org

Forums

Quick Cache (Speed Without Compromise)
[Plugin: Quick Cache ( Speed Without Compromise )] Not working with WordPress 3.4 (13 posts)

  1. Fuse99
    Member
    Posted 3 years ago #

    Get "You do not have sufficient permissions to access this page." when trying to access the settings. This has obviously not been adequately tested.

    http://wordpress.org/extend/plugins/quick-cache/

  2. Geetar
    Member
    Posted 3 years ago #

    It works for me.

    Using WordPress 3.4 and Quick Cache 111203.

    It could be a server issue.

  3. mudandroutes
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm getting this as well... Though I've recently installed Better WP Security, so I'm reckoning that's locked some insecure file or other down.

    It's working, but rather annoying that I can't clear the cache.

  4. Over Lord
    Member
    Posted 3 years ago #

    Upgrading to wp 3.4.x kills the whole layout of the page; it's certainly quickcache which is causing this behavior - with QC disabled, all is fine

  5. peter-a
    Member
    Posted 3 years ago #

    Quick Cache 111203 and WP 3.4.1: With QC enabled, only blank pages (no source code at all) are served.

  6. Fuse99
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is no longer an issue for me because Quick Cache is incompatible with the theme I'm using (Weaver II).

  7. 3x7
    Member
    Posted 2 years ago #

    works fine for me. 3.4.1

  8. dbcoleman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yep, this plugin is causing havoc with my setup. Seems incompatible with Better WP Security. I believe turning off the file editor causes the "You do not have sufficient permissions to access this page" warning. Sounds like this has been a problem for a while now.

  9. jhauer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Quick cache plugin crapped out under WP 3.4.1 and now I cannot even deactivate it. How can I manually deactivate it? Can I edit anything to stop calling it? My dashboard is scrambled with error warnings and messages.

  10. andreaarden
    Member
    Posted 2 years ago #

    jhauer, to fix the problem, use an FTP program to access the files on your server. Then delete the entire Quick Cache directory, which is located in wp-content\plugins\.

  11. jhauer
    Member
    Posted 2 years ago #

    thanks @andreaarden that worked

  12. andreaarden
    Member
    Posted 2 years ago #

    You're welcome, jhauer. Glad I could help.

    For the record, I'm using Quick Cache on more than 10 sites running WP 3.4.1 and Thesis 1.8.5 (theme) on different web hosts. I haven't experienced any problems at all.

  13. jhauer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for the info. Maybe it was the Epic Theme that clashed with plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Quick Cache (Speed Without Compromise)
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags