Support » Plugin: Query Multiple Taxonomies » [Plugin: Query Multiple Taxonomies] =Array bug in URL

  • Thanks for a great plugin!

    I use the latest version of the plugin.

    The widget is set to display list
    And a custom taxonomy called procedures

    the output looks like this
    Procedure0 (+)
    Procedure1 (+)
    Procedure2 (+)
    Procedure3 (+)
    Procedure4 (+)

    If I click on one of the (+) signs the URL will be:
    /procedures0/procedure1/
    And it will display a (-) sign

    If I click on another (+) sign the URL will be:
    /?procedures0=procedure1+procedure2
    And it will display a (-) sign after the second link I clicked but the first one will be removed? It should still be there, I guess?

    If I click on another (+) sign the URL will be:
    /?procedures0=Array+procedure3
    And it will display give me the following error message:

    Error 404 – Not Found

    We’re very sorry, but that page doesn’t exist or has been moved.
    Please make sure you have the right URL.

    If you still can’t find what you’re looking for, try using the search form below.

    We’re sorry for any inconvenience.

    I guess the URL should be:
    /?procedures0=procedure1+procedure2+procedure3

    Am I doing something wrong or?

    http://wordpress.org/extend/plugins/query-multiple-taxonomies/

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Plugin: Query Multiple Taxonomies] =Array bug in URL’ is closed to new replies.