Support » Plugin: Qtranslate Slug » [Plugin: Qtranslate Slug] Problem With Search

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • found the solution on this page:

    would ne very nice if you post the solution.
    i have this problem too

    Yes, I would really like to know the solution to this as well, please…

    could a moderator please ask munzirstudio for help?

    Sorry but no – that’s not a “service” we offer here.

    Plugin Author Carlos

    (@carlos_a_sanz)

    Hi,

    there is two bugs with search:

    If your problem is different let me know.
    Thanks for report.

    C.

    yeezul

    (@yeezul)

    After a few hours of research, I finally found the answer on this blog:
    http://kuchenundkakao.wordpress.com/2012/08/10/qtranslate-slug-bugfixing/

    Works like a charm so far.

    Plugin Author Carlos

    (@carlos_a_sanz)

    Nice i will add it, as a solution to the issue.

    Hi!

    I have a wordpress blog using the qTranslate pluging with two langs activated.

    If I do a search under the URL mypage.com it works correctly. But If I do a search with the URL mydomain.com/[whatever lang code], it duplicate the lang code and move to a 404 page with URL: mydomain.com/[langcode]/[langcode]/?s=something

    EX search:

    mypage.com/?s=a (WORK)
    mypage.com/en/?s=a (error 404) but try => mypage.com/en/en/?=a (WORK)
    mypage.com/de/?=a (error 404) => mypage.com/de/de/?=a (WORK)

    I don’t know if this is a qTranslate bug or a problem with my .htaccess or what.

    Someone could help me with this?

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Plugin: Qtranslate Slug] Problem With Search’ is closed to new replies.