WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Print Friendly and PDF Button] No images checkbox no longer working

[Plugin: Print Friendly and PDF Button] No images checkbox no longer working

  • Hi folks,

    First, let me start by saying I love the plugin. It’s worked flawless for me for several weeks now and there’s nothing else like it. However, the “no images” checkbox recently stopped working. If I enter the URL directly onto the “printfriendly.com” website, the “no images” checkbox works fine. So it seems to be related to the plugin.

    First, I thought it might be my WordPress version. So I tried 3.1 and 3.0, but both exhibited the same behavior. Then I thought it might be my theme. So I tried a different one that was very basic and it still had the same issue when trying to remove images using the checkbox.

    Next, I tried debugging in Firebug. I can confirm that when the checkbox/label is clicked, it still seems to run the following fuction:

    $(‘#w-remove-images’).click(function(){
    $(‘img’, pf.iDoc).toggleClass(‘pf-hidden’);
    $(‘#wri’).attr(‘checked’, !$(‘#wri’).attr(‘checked’));
    return false;
    });

    ..but nothing happens.

    Do you have any ideas on what the problem might be. I’m happy to help troubleshoot, just let me know what you need.

    Thanks in advance!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: Print Friendly and PDF Button] No images checkbox no longer working’ is closed to new replies.