WordPress.org

Forums

WordPress Related Posts
Plugin posts only display intermittently (4 posts)

  1. steviemac
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't know whats up with this related posts plugin. I have it on 3 of my WP sites. Sometimes the related posts show, then the next time they won't. It's the same on all the sites...one minute the plugin works, the next minute it doesn't...very frustrating.

    Any ideas why WP related posts won't work consistantly?

    Thanks

    http://wordpress.org/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/

  2. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey Stevie, thanks for reaching out & we'll do our best to help you out!

    Hm, this really sound very extraordinary, to be honest, since we haven't heard about this kind of behavior before! What are the blogs in question? We'd really like to take a closer look at them, if possible.

    Also — note that related posts only appear inside blog posts and not on the home page of your blog (that is, if you haven't made any changes inside your theme). And you should check if you haven't by accident exclude a certain category in your plugin settings, which can disable your related posts from showing up.

    Could this be the case?

    Either way, do let me know what's up and where it's happening — I'll do my best to help you out!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

  3. steviemac
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Silvo

    they seem to work ok in one site, example - http://holiday-ireland.net/ireland-castles/

    but they won't work in this site for example - http://ballyhackamore.net/ace-belmont-road/

    the plugin code is inserted in exactly the same way on all sites. I also have it in a widget on the right hand sidebar of these sites. One day it shows, the next day it doesn't. Its weird

    apprciate your help

    Thanks
    Steve

  4. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey Steve, thanks for the links, much appreciated!

    Where have you inserted our shortcode exactly? Into which files? Correct me if I'm mistaken, but those two sites have two different themes, right? Have you edited the same file (if so, which one)?

    And have you un-ticked the box next to "Auto Insert Related Posts" in both of your plugin settings? Have you by any chance excluded a certain category that might be blocking some of your related posts?

    Let us know, we're eager to help! Take care & I'm looking forward to your reply!

    Best,
    Silvo

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic