WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Postie] I am not getting formating & styling when i send email in rich text

[Resolved] [Plugin: Postie] I am not getting formating & styling when i send email in rich text

  • janustudios
    Member

    @jojithedevil

    Hi there, all i am not getting my rich text formating like bold, underlines, etc via postie… i tried even html formating settings in postie but it doesnt works.. only in plain settings applied i can see the post correct but when i change the setting to HTML and sent a email in html format with rich text the whole content gets messed only see the title and post disappears somewhere

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • see

    RavanH
    Participant

    @ravanh

    With ‘the setting’ do you mean Preferred Text Type: html on the Message tab in Postie Options?

    benchwarmer
    Participant

    @benchwarmer

    I’m having the same problem as RockPaskistani.com. I’ve sent email from MS Outlook with various formatting (bold, italic, colord text, highlight, underline) and each time the formatting is stripped completely. I then change the preferred text to HTML and the post doesn’t work (loads slow and shows only the title).

    danbrellis
    Member

    @danbrellis

    I am getting the exact same problem as benchwarmer. When I turn html on for the preferred text type, emails from gmail work perfectly (except signatures aren’t removed), but emails from outlook get all content stripped, only showing title.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Postie] I am not getting formating & styling when i send email in rich text’ is closed to new replies.