Support » Plugins and Hacks » Post Thumbnail Editor » [Plugin: Post Thumbnail Editor] Some problem with AdRotate plugin

  • Resolved MacItaly

    (@macitaly)


    Hi Sewpafly,
    first of all, this is a great plugin, very useful, thanks a lot for share it.

    Now the problem 🙁
    When used with AdRotate a great plugin to manage banners, it happen that modal windows of PTE doesn’t show the picture on the left and thumbs on the right but there is only a column.
    This could be less manageable but not a big deal.

    The problem is that in this situation some pictures are not resizable.
    Can choice on which thumb to work on, can crop the image but after pushed on Create and during elaboration, this alert appears

    PARAM not numeric: ‘NaN’,ResizeImages initialization failed: ‘587—-‘

    and nothing to do except close modal window.

    I tried in different conditions and observed that this happen when a source image is bigger than 4/500 px of one side and that number shown on alert (in this case “587”) changes but it’s not in any case a side of the picture.

    Any idea?

    WP 3.2.1 – PTE 1.0 – AdRotate 3.6.3 – PHP 5.3.x

    Thanks a lot in advance for assistance and again for this plugin.

    http://wordpress.org/extend/plugins/post-thumbnail-editor/

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author sewpafly

    (@sewpafly)


    Thanks, MacItaly for the notice/bug report. I have seen some problems from the AdRotate plugin before and if you could give me some more information, it might help me to reproduce the problem.

    1.) Does it happen for all images, or just images with a certain size? What size image can I use to duplicate the problem?
    2.) What browser are you using?
    3.) I’m guessing from your username you’re on a Mac? 🙂

    Thanks again!

    1.) Does it happen for all images, or just images with a certain size? What size image can I use to duplicate the problem?

    As I said, all images bigger than 4-500px per side. For sure try with an image bigger than 600 px.

    2.) What browser are you using?
    3.) I’m guessing from your username you’re on a Mac? 🙂

    You guessed correctly, I’m on a Mac 😉 but I have tried with Safari, FF, Crhome both in Mac and Windows and results is the same.

    Hope that you can solve, both plugins are usefuls, for me.
    Thanks in advance

    Mac

    Thanks to Sewpafly,
    the PTE 1.0.2 solve this issue, now it works perfectly also with Ad Rotate.
    Great work 😉

    Hi Sewpafly,
    again me, with a new error 🙁
    Unfortunately I spoken too early.
    I tried the combination PTE and AdRotate in one installation (test) and all goes well, so I confirmed resolution but after I tested in another one, practically identical (the first one it’s a copy of the second that it’s online and I use the first one for tests) and this is the new alert content:

    [WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN’,[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN’,[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN’,[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN’,[ERROR] – ResizeImages initialization failed: ‘1808—-‘

    this is the result of debugger:

    20110907 00:19:57 – [string] ===== STARTUP PHP MESSAGES =====
    20110907 00:19:57 – [string] ===== SERVER LOG =====
    20110907 00:19:57 – [string] [DEBUG] – PARAMETERS: Array
    (
    [action] => pte_ajax
    [pte-action] => launch
    [id] => 1808
    )

    20110907 00:20:02 – [string] ===== REFLOW =====
    20110907 00:20:02 – [string] ===== FIXING THICKBOX =====
    20110907 00:20:02 – [string] THICKBOX: 670 x 800
    20110907 00:20:03 – [string] ===== REFLOW =====
    20110907 00:20:03 – [string] ===== FIXING THICKBOX =====
    20110907 00:20:04 – [string] ===== SETTING ASPECTRATIO: 1:1 =====
    20110907 00:20:08 – [string] ===== RESIZE-IMAGES =====
    20110907 00:20:08 – [object] {“id”:”1808″,”action”:”pte_ajax”,”pte-action”:”resize-images”,”pte-sizes[]”:[“thumbnail”],”x”:null,”y”:null,”w”:null,”h”:null}
    20110907 00:20:12 – [string] ===== RESIZE-IMAGES SUCCESS =====
    20110907 00:20:12 – [object] {“error”:[“[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN'”,”[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN'”,”[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN'”,”[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN'”,”[ERROR] – ResizeImages initialization failed: ‘1808—-‘”],”log”:[“[DEBUG] – PARAMETERS: Array\n(\n [id] => 1808\n [action] => pte_ajax\n [pte-action] => resize-images\n [pte-sizes] => Array\n (\n [0] => thumbnail\n )\n\n [x] => NaN\n [y] => NaN\n [w] => NaN\n [h] => NaN\n)\n”,”[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN'”,”[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN'”,”[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN'”,”[WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN'”,”[ERROR] – ResizeImages initialization failed: ‘1808—-‘”]}
    20110907 00:20:12 – [string] ===== SERVER LOG =====
    20110907 00:20:12 – [string] [DEBUG] – PARAMETERS: Array
    (
    [id] => 1808
    [action] => pte_ajax
    [pte-action] => resize-images
    [pte-sizes] => Array
    (
    [0] => thumbnail
    )

    [x] => NaN
    [y] => NaN
    [w] => NaN
    [h] => NaN
    )

    20110907 00:20:12 – [string] [WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN’
    20110907 00:20:12 – [string] [WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN’
    20110907 00:20:12 – [string] [WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN’
    20110907 00:20:12 – [string] [WARNING] – PARAM not numeric: ‘NaN’
    20110907 00:20:12 – [string] [ERROR] – ResizeImages initialization failed: ‘1808—-‘

    now it does this with each image, no matter about size.
    Any idea?

    Plugin Author sewpafly

    (@sewpafly)


    The problem that you can see from the logs is the imgareaselect plugin seems to be having some issues. I would try deleting and re-installing the plugin then clearing your cache and trying again. Does the img selection/cropping part seem to be working well (the part on the left hand side)?

    Plugin Author sewpafly

    (@sewpafly)


    If that doesn’t work, I have a potential fix you can try…

    I don’t know which plugin is imageareaselect as didn’t found not even as part of PTE or AdRotate or others.
    Anyway, I deleted and reinstalled PTE 1.0.2, deleted all caches, site and browsers ones but the alert is the same.
    The image selection/cropping works well and are correctly shown in two columns.
    If you have a patch to try please send it to me and I’ll test asap.
    In case, macitaly at gmail.com
    Thanks for your great assistance

    I have italian translation ready and tested but don’t know where to send

    Hi Brent,
    the new PTE 1.0.3 solve perfectly the problem and now all works smoothly 🙂
    Well done, this is a great work and very useful (and unique) plugin, thanks to share it.

    Plugin Author sewpafly

    (@sewpafly)


    Thanks! 🙂

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Plugin: Post Thumbnail Editor] Some problem with AdRotate plugin’ is closed to new replies.