WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Pods – Custom Content Types and Fields] Labels in Adv Options dont work

[Resolved] [Plugin: Pods – Custom Content Types and Fields] Labels in Adv Options dont work

  • I’m changing values in the “Advanced Options” section of “Edit Pod” page and it’s being written do database, but it has no effect in the UI of given Pod management.
    To be exact, “Label” and “Singular Label” seems to work, but “Add New” everything after – doesn’t.
    I turned off all other plugins.

    http://wordpress.org/extend/plugins/pods/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Scott Kingsley Clark

    @sc0ttkclark

    Is this on Advanced Content Types, or is this for a Custom Post Type or Taxonomy?

    I’ve just tried with both Advanced Content Type and Custom Post Type on clean Pods 2.0.1 and WP 3.4.2 install – still the same problem.

    Plugin Author Scott Kingsley Clark

    @sc0ttkclark

    Advanced Content Types have the labels there, but they aren’t yet all fully active. Only label / singular should have been shown for those as the rest weren’t implemented into the UI yet.

    As for Custom Post Types, those should be working and I’m looking into that now.

    Plugin Author Scott Kingsley Clark

    @sc0ttkclark

    I’ve pushed a hotfix for 2.0.1 that resolves this issue. Download and upload the latest 2.0.1 over your current install and you should be set.

    thx 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Pods – Custom Content Types and Fields] Labels in Adv Options dont work’ is closed to new replies.