PixoPoint Menu Plugin
URLs are suddenly broken - duplicated and # inserted (3 posts)

  1. heffegg
    Posted 4 years ago #

    Updating a client site - replaced the old list pages with pixopoint to provide drop-downs and suckerfish as per client wishes. All was working fine then suddenly links started to look like http://www.aucea.org.au/#%22http://www.aucea.org.au/about/%23%22

    Disabled ALL plugins - turned only pixopoint menu back on and the problem returned. I have explored the Pixopoint Forum - several posts have been made about this issue since Sept. 2010 - there was no answer from the pixopoint people except "works for me" - this is not very helpful and doesn't create much faith in the product or support a developer might receive when it doesn't work as it should.

    I have used older versions of this plugin on older versions of wordpress without a problem - this issue needs resolving, I am not the only one having the problem, and probably won't be the last.

    A solution please - pixopoint people!

  2. heffegg
    Posted 4 years ago #

    Further to the previous post - I have isolated the problem.
    It occurs when pages are set to be "excluded" from the menu.
    My excludes are: 375,406,409,411,413,237,552,556,501

    Everything was working with this included - then suddenly links broke.
    By removing the excluded pages the menu started working, putting them back again broke it -> NEED A FIX ASAP - these pages cannot appear in menu - I have temporarily set them to draft to hide them.

  3. Bryan
    Posted 4 years ago #

    I can confirm the same thing is happening for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • PixoPoint Menu Plugin
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic