Support » Plugin: PiwigoPress » [Plugin: PiwigoPress] Not working with 2.4.0 and 2.4.1 galleries

  • ResolvedPlugin Author vpiwigo

    (@vpiwigo)


    PiwigoPress works perfectly with Piwigo 2.3.x

    With Piwigo 2.4.0 and 2.4.1 and might be on going versions, Thumbnails are missing in WordPress widget.
    The main reason could be the new cache used by Piwigo.
    I am looking for a smart corrective.
    Please be patient for the time being.

    Thanks for your support.

    http://wordpress.org/extend/plugins/piwigopress/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author vpiwigo

    (@vpiwigo)

    pwg.categories.getImages webservice does no longer return [“tn_url”]
    Thanks to Piwigo.

    It now returns [“derivatives”][“square”][“url”]…

    I will check that… and plan already a new version in August.

    Sorry for delay.

    Thank you for attention.

    I’ll could wait till August to upgrade the plugin… It’s time to take pictures, and in August it will be fine to show them to visitors 🙂

    Plugin Author vpiwigo

    (@vpiwigo)

    If you like, I could send you a zip of the new version.
    Comment with a valid email the related topic on my blog.

    PiwigoPress 2.0.0 includes:
    * Support of WordPress from 2.8.0 to 3.4.1 (and probably above)
    * Support of Piwigo 2.4.x (and probably above)
    * Support of Piwigo 2.0.x – 2.3.x assumed
    * cURL access support (3rd way to solve webservice call issues)
    * CSS DIV class: img-shadow and/or img-show-desc are now provided
    * Orientation filtering

    I’m ready to test the zip and I think my email is ok

    Plugin Author vpiwigo

    (@vpiwigo)

    You got a zip… ;o)

    Thanks, test “on air”

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: PiwigoPress] Not working with 2.4.0 and 2.4.1 galleries’ is closed to new replies.