Support » Plugin: PHPEnkoder » [Plugin: PHPEnkoder] Problem with accents

  • Resolved Shannon Smith

    (@cafenoirdesign)


    I’m having a problem with a French-language site and the php-enkoder plugin.

    When the mailto address contains accents, php-enkoder strips the accents, and puts in gibberish characters.

    For example, if I have the following:

    <a href="mailto:info@example.com">André Tremblay</a>
    Montréal, Québec

    What will show on the site is the following:

    André Tremblay
    Montréal, Québec

    This only occurs for mailto links that contain accented characters and that are encoded using php-enkoder. Regular links that are not encoded (that have accents), and text that is not contained in a link (that has accents) work just fine.

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/php-enkoder/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author michael_greenberg

    (@michael_greenberg)

    I’ve just updated PHPEnkoder, so perhaps that fixes your problem. If not, I would bet that I’m inadequately dealing with character encodings. Can you tell me if 1.10 works for you?

    I’m using version 1.11, but I’m having the same problem.

    Plugin Author michael_greenberg

    (@michael_greenberg)

    Hmm. I’m almost certain it’s something to do with the way I handle character encodings—some of the obfuscation passes convert characters to their codes, which aren’t stable across different encoding schemes. I’ll look into it—please ping me if I haven’t responded within a week.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: PHPEnkoder] Problem with accents’ is closed to new replies.