Support » Plugin: GeoDirectory - Business Directory Plugin » Plugin permmalinks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Stiofan

    (@stiofansisland)

    Hello,

    I would say if adding a trailing slash makes your whole site 404 then you have a nginx config problem, please ask your server admin to assist on correcting this.

    Let us know how you get on or if we can help further.

    Thanks,

    Stiofan

    cloud

    (@yperfre)

    Well, techincally thats wrong.
    My site works fine, is the fact that plugin work with url ending in slash the issue, as my site has permalinks set without them.
    So if I dont have a choice in the plugin to choose that, neither a solution, I obviously will uninstall it and use another one.
    As you can imagine im not creating a whole site again from zero just for a plugin 🙂
    Thanks

    Plugin Author Paolo

    (@paoltaia)

    Just FYI, using permalink without trailing slash on a WordPress powered website is fundamentally wrong.

    No slash means FILE : yoursite.com/file.html
    Slash means DIRECTORY : yoursite.com/directory/

    You can read here directly from Google and it’s a 7 years old news: https://webmasters.googleblog.com/2010/04/to-slash-or-not-to-slash.html

    So the real question should be, why no slash?

    Thanks

    Plugin Author Stiofan

    (@stiofansisland)

    Just to add to this i tested on my demo site and running the site with no trailing slash had no problems, i would still suspect its a nginx config problem.

    Thanks,

    Stiofan

    cloud

    (@yperfre)

    Paolo: Please read carefully the link you provide because IT DOESNT SUGGEST using no slash AT ALL.
    It simply indicates to choose one of them (OBVIOUSLY)

    Stiofan: Thanks for your support that does not help.

    Ill get another plugin thank you

    Plugin Author Stiofan

    (@stiofansisland)

    Hi cloud,

    If your WordPress install won’t work with a trailing slash that is a server config problem not a GD problem which is way beyond our support, i had suggested what the problem might be, and i had confirmed it working on my test site which is part of me trying to help solve the problem. It might be a plugin conflict but from your description i would lean towards a nginx config problem.

    If you paste your nginx config file here i will tell you if i see any problems with it.

    Thanks,

    Stiofan

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Plugin permmalinks’ is closed to new replies.