Support » Everything else WordPress » Plugin page images disappeared

  • Resolved Webbjocke

    (@webbjocke)


    Hi!

    I’m not sure I’ve posted in the right forum.

    [ Moderator note: moved to Everything else WordPress. ]

    Anyway I host a WordPress plugin on wordpress.org: (https://wordpress.org/plugins/simple-wp-sitemap/). Recently I added some new screenshots via svn to the “assets” directory. But then suddenly something happened, for some reason all images on the plugin page just disappeared!

    I can’t for my life understand what I did wrong. Now the logo, the banner and all screenshots no longer appears on the plugin page. I tried to reset via svn but nothing changed. What did I do wrong and how can I fix this issue? Is it maybe a bug or am I missing something?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Well I reverted back to the latest commit and remove all new screenshots. Now the plugin page seems to be back to normal again. Kind of weird but oh well.

    Moderator Samuel Wood (Otto)

    (@otto42)

    WordPress.org Admin

    Screenshots really aren’t that complicated. Just remove the ones you have from /trunk and /tags and put them in /assets instead. Then *wait for a while*, because we have to do work on our end. Things have to go into the CDN, etc. Yes, they’ll be broken for a couple hours. But that’s a one time thing. Relax, and wait for the code to do its thing.

    Webbjocke

    (@webbjocke)

    Right thanks for the answer. Will give it another shot and be a little more patient then 😉

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Plugin page images disappeared’ is closed to new replies.