WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » P3 (Plugin Performance Profiler) » [Resolved] [Plugin: P3 (Plugin Performance Profiler)] css menu does not load

[Resolved] [Plugin: P3 (Plugin Performance Profiler)] css menu does not load

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Contributor Kurt Payne

    @kurtpayne

    Hello,

    Can you provide a screenshot?

    If you disable other plugins and try again, does this resolve the issue? If so, can you narrow it down to a specific plugin so we can investigate further?

    If that doesn’t work, have you tried this in a different browser or in incognito / private browsing mode?

    Plugin Contributor Kurt Payne

    @kurtpayne

    Tracking a similar issue here. Currently suspecting a conflicting plugin, so I’m interested in your feedback. Thanks!

    Plugin Contributor Kurt Payne

    @kurtpayne

    Hi yzgulec,

    I think a bug in P3 may be to blame. If any of your other plugins have an apostrophe in the name (e.g. “Someone’s useful plugin”). Can you try the development version and report back?

    http://downloads.wordpress.org/plugin/p3-profiler.zip

    Thanks!

    Tried the developer version and still getting the broken css…

    Plugin Contributor Kurt Payne

    @kurtpayne

    Hi adamf,

    Please ensure that wp-content/plugins/p3-profiler/.htaccess is no longer on your server. This file was removed in the latest version.

    If you’re still seeing a broken interface, can you include a screenshot of javascript errors from your browser’s console (or Firebug). If there an error, please also include a screenshot of the offending lines.

    Thank you!

    Hi Kurt,

    Interestingly enough, I got this in Firebug:

    missing } after property list
    [Break On This Error] 	
    
    label: 'Viper's Video Quicktags',

    This corresponds to your comment about the ‘ in the plugin title. However, the odd thing is that I am using version 1.2.

    Is this bug still present? If I delete the plugin with the ‘ will it run?

    Thanks.

    -Adam

    BTW, there is no .htacccess in the plugin directory. The CSS seems to load, it just doesn’t load the JQuery scripts right to display the graph results and such…

    -Adam

    Plugin Contributor Kurt Payne

    @kurtpayne

    Adam,

    Thank you so much for pointing this out. This bug was fixed in 1.1.1 and re-introduced in 1.1.2. It’s been fixed again, in 1.1.3 and in the development brand (tentatively versioned as 1.2.0).

    There’s a thanks to you in the readme.txt file, but it’s not showing up on the plugin page yet. You can see it here:

    http://plugins.svn.wordpress.org/p3-profiler/trunk/readme.txt

    Happy to help. Switched to the new version from wordpress.org (1.1.3) and now everything is showing up correctly.

    Thanks!

    -Adam

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: P3 (Plugin Performance Profiler)] css menu does not load’ is closed to new replies.
Skip to toolbar