Support » Plugin: Open Graph Pro » [Plugin: Open Graph Pro] OGP Not Working for Me

  • smallbusinessguy

    (@smallbusinessguy)


    Hi,

    I installed OGP on my site: http://conversionchamp.com/

    But it’s not working.

    Most third party sites (Facebook, forums, Bookmarking sites) cant pull the meta data from my site. It also does not recognize the images on my page.

    I tried going to http://developers.facebook.com/tools/debug and then inputting URL to clear cache. Still it does not work.

    I am getting the following output

    Scrape Information
    
    Response Code:	206
    Fetched URL:	http://conversionchamp.com/content-marketing-guarantee-success/
    Canonical URL:	http://conversionchamp.com/content-marketing-guarantee-success/
    Open Graph Warnings That Should Be Fixed
    
    Inferred Property:	The og:url property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property:	The og:title property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Object Properties
    
    og:url:	http://conversionchamp.com/content-marketing-guarantee-success/
    og:type:	website
    og:title:	http://conversionchamp.com/content-marketing-guarantee-success/
    og:updated_time:	1328661397
    URLs
    
    Graph API:	http://graph.facebook.com/10150514316382581
    Scraped URL:	 See exactly what our scraper sees for your URL

    http://wordpress.org/extend/plugins/ogp/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Plugin: Open Graph Pro] OGP Not Working for Me’ is closed to new replies.