Support » Plugins and Hacks » Transposh WordPress Translation » [Resolved] Plugin Only Translates Part of the Page

[Resolved] Plugin Only Translates Part of the Page

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Can anyone help me with this please?

    I had the same issue. Under “widget Settings” in the Transposh Settings page, disable the “show Progress Bar” option and it ought to work for you. That is what solved it for me.
    Hope it solves it for you too. 🙂

    Hi Randerson,

    Unfortunately this is already disabled so this is not the issue thanks anyway for your input.

    Plugin Author Ofer Wald



    Since I see parts of the frontpage are being translated, there are two main options:
    1. broken html, please check the page with w3c validator
    2. using hidden chars in the chr(1)-chr(4) range which will cause the parser to break.

    If 1 passes fine, please use the contact form and contact us, we’ll try to solve it together.


    I have fixed errors as thrown up by W3C.

    I have located the cause of the issue but am not sure what is causing it. The home page slider plugin we have installed is Frontpage Slideshow and looks like is no longer available, when I disable this plugin the translation works throughout the whole page. Do you have any idea or is it obvious as to what could be breaking the parser?


    We have worked out what was causing the bottom section of the page not to be translated. We’ve just removed the <![CDATA[ and //]]> tag around the slider plugin as for some reason WordPress was converting the > at the end to be > so it was giving <![CDATA[ and //]]>

    Now that we’ve removed these altogether, the translate works for the whole page.

    Plugin Author Ofer Wald


    Thanks for the update 🙂

    I am having a problem translating homepage of a client site as well, http://partnershipsagainstpoverty.org/. The rest of the site translates fine. Can you offer me any help on what the problem might be? Thanks!

    Plugin Author Ofer Wald


    @socialmo, please open your own topic next time, and to me, your site looks fine. I guess you fixed it

    Yep, will start a new thread. Thought it was the same issue which seemed like it would go here.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] Plugin Only Translates Part of the Page’ is closed to new replies.
Skip to toolbar