Support » Plugin: OGraphr for WordPress » [Plugin: OGraphr] Youtube share

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author idleberg

    (@yathosho)

    that site doesn’t seem to use the plugin or it’s not activated

    I am sure is enable. With this options : http://imageshack.us/photo/my-images/515/legitm.jpg/

    Also I use Social Sharing Toolkit with Ographr. Anyway older wersion works perfectly. Alredy tried reinstall Ographer etc.

    Plugin Author idleberg

    (@yathosho)

    well, i’d love to solve this problem for you. currently, there are no opengraph tags added by my plugin, only by that other plugin you mentioned. any chance you remember which version worked for you?

    I dont remember exactly but that was older one version ( 3-4 weeks ago) 0.4.5 or 0.5.0 something like this probably. If you want i can give you acces to backend of this site. Here is the list of installed plugins :
    http://imageshack.us/photo/my-images/440/legit2.jpg/

    Plugin Author idleberg

    (@yathosho)

    maybe you could just set debugging to true in the index file of the plugin

    Plugin Author idleberg

    (@yathosho)

    i just installed Social Sharing Toolkit and it doesn’t interfere with OGraphr

    Strange :

    Notice: Undefined offset: 0 in /home/alldata/ftp/www/funkyfactor/wp-content/plugins/social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php on line 523

    Notice: Undefined index: enable in /home/alldata/ftp/www/funkyfactor/wp-content/plugins/social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php on line 595

    Notice: Undefined index: enable in /home/alldata/ftp/www/funkyfactor/wp-content/plugins/social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php on line 598

    [ Moderated – repetitive log lines removed. ]

    Plugin Author idleberg

    (@yathosho)

    i’m not sure how this is supposed to help. how did that happen? did you try enabling the debugger?

    the hard way testing this would be disabling your plugins one after one to see which might be interfering

    Plugin Author idleberg

    (@yathosho)

    let me know if the new version works for you, it had some issues for new users

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Plugin: OGraphr] Youtube share’ is closed to new replies.