Support » Plugin: Ultimate WooCommerce Filters » Plugin not working properly: needs rating even when is inactive

  • Hi,
    I just purchased the premium version of the plugin as it seems to be the perfect thing I deeded for.
    Unfortunately there are some issues…
    I wanted to show only categories and tags, but:
    1- The “hide empty” option doesn’t seem to work in categories or Tags
    2- The “Tag Filter Layout” option won’t be saved and every time I save settings I find it to be un set (none of the radio are checked)
    3- When you select a category or a tag it shows no results as it adds to the url this parameter “&min_rating=undefined&max_rating=undefined” even if you disabled the rating filtering. If you enable it, then it works.

    Please fix these issues as it renders the plugin unusable.
    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    I just purchased the premium version

    I am sorry, but the author cannot support you or have this conversation here. They are not permitted to.

    For pro or commercial product support please contact the author directly on their site. This includes any pre-sales topics as well.

    As the author is aware, commercial products are not supported in these forums. I am sure they will have no problem supporting you there.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Plugin not working properly: needs rating even when is inactive’ is closed to new replies.