Support » Plugin: Twenty20 Image Before-After » Plugin not working in Enfold website

  • Hi there,

    We just added your plugin. On this page we have added the shortcode but nothing is showing. The website is made in Enfold. Can you please help?

    The shortcode we have used is:
    [twenty20 img1=”131″ img2=”130″ direction=”vertical” offset=”0.5″ align=”none” width=”100%” before=”Situatie voor” after=”Situatie na” hover=”true”]

    Thanks!!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Zayed Baloch

    (@zayedbaloch)

    Hi,

    I have tested this plugin on Enfold theme and fortunately it was working fine.

    Can you please try the following shortcode.

    [twenty20 img1="131" img2="130" offset="0.5"]

    Regards;

    Hello,

    I am experiencing the same issue with the Enfold theme. I have tried using shortcode as well as using the sidebar widget. In all instances the images do not appear. When inspecting the element it seems the image IDs do not load. Instead it shows img1=”” img2=””. I have tried your suggestion above and still does not work. Any other thoughts before I try an alternative plugin?

    Cheers..
    Jill

    Apologies I was able to get it to work with shortcode. However as mentioned in another topic it does not work in the AVIA editor. Cheers… Jill

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Plugin not working in Enfold website’ is closed to new replies.