Support » Plugin: Google Authenticator for WordPress » Plugin not working for other users

  • Hi, I have noticed strange behavior namely only the user that has been used for initial WP installation can use it properly, while other users (no matter administrative or not) after scanning QR code, only the first login is successful while all subsequent login attempts fail with incorrect token error. Only after they reset token on their profile, rescan QR code they can login again but only for the 1st time and afterwards the sory repeats while I (first admin) can login at any time without problem. So I had to disable force use and set max attempts of user can login without it which has worked – until today when plugin complained again for that same user (others behave the same) that he has exceed max of 2 attempts (even when they were clearly not set) and that plugin is enforced (even when it wasn’t) so I had to completely deactivate it. This behavior is completely illogical to me. Any ideas?

    Regards,T

    https://wordpress.org/plugins/wp-google-authenticator/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Julien Liabeuf

    (@julien731)

    Indeed it seems weird to me too. What is the error message users are getting after trying to log in for the 2nd time?

    Hi Julien, she got incorrect or expired one time password, the same as I did trying to login with her credentials on my computer, while my login worked just fine. I’ll clone the site to test it again. I am also using WP Security Plugin but for the test purposes I’ll disable it.

    Thx for now,T

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Plugin not working for other users’ is closed to new replies.