Support » Plugin: Category Order and Taxonomy Terms Order » Plugin not working – destroyed my categories

  • After installation of the plugin all my current blog categories are gone and I can’t add a new category – it just doesn’t show up.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Maya

    (@tdgu)

    Do you use MultiSite environment?

    Thread Starter clemens100

    (@clemens100)

    yes

    Plugin Author Maya

    (@tdgu)

    The plugin is not compatible with MultiSite environment, you will have to activate it from within each site where needed. As alternative plea consider to upgrade to advanced version which works under Multiite environment.

    Thread Starter clemens100

    (@clemens100)

    thanks for your reply! I uninstalled it and used Custom Taxonomy Order NE instead, which works fine.

    Hi,
    I’ve a client using your plugin. We have a similar problem : curiously, when we edit a portfolio, we have the category box in the right column but not when we add a portfolio, we can not find this box on the page.
    It’s coming in the same time than an other plugin : Post Types Order
    Thank you for your help.
    The Website is http://www.paulandjoemakeup.be

    I have the same problem and I spent a few hours to find this plugin was the cause!

    I’m sure it worked in Multisite too, but I don’t know since when exactly it started breaking menus and categories.
    I really would like to know from @tdgu if it’s not compatible with WP 4.9.x or if something else changed and now it’s not multisite compatible. Thank you!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Plugin not working – destroyed my categories’ is closed to new replies.