Support » Plugin: Hide YouTube Related Videos » Plugin not working

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    You must be using WordPress’ oEmbed feature in order for this plugin to work. My guess is that Avada may just be doing their own conversion.

    The plugin works by hooking into the oEmbed process from WordPress and converting the video there.

    Is your link just a simple link on a line or are you posting the embed code itself?

    Antonia Grimard

    (@antonia-grimard)

    I’m having the same issue in a WordPress template.
    The template only allows me to post the shortened identifier code from YouTube and nothing more (e.g. kF0lnpxJ_LM).
    Any ideas how I can get this to work?

    Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    Hi Antonia, could you send me a link so I can see the problem you are having?

    Antonia Grimard

    (@antonia-grimard)

    Sure thing – http://aok.com.au/portfolio_page/actinogen/

    It occurs on all YouTube video links inside the portfolio page of my site.
    I suspect its because the WordPress portfolio section only allows me to put in the code (ybX_7eu0q44) and not the full YouTube address (https://youtu.be/ybX_7eu0q44).

    Your software is working brilliantly on all the other videos on my site using the full YouTube address.

    Any ideas?

    Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    You are exactly right: this plugin only works when WordPress is using the oembed method to build the links. Your template or theme is not doing this, thus it won’t work. If you can edit the the theme you might be able to come up with some ways around this. Either by calling the oembed function directly or just putting some extra arguments on the url to hide the related videos.

    Antonia Grimard

    (@antonia-grimard)

    Any ideas what the extra arguments might be?

    Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    Maybe check this site out for some ideas? https://wptavern.com/how-to-disable-related-videos-for-youtube-embeds-in-wordpress

    This really goes beyond the kind of thing I can support since it doesn’t have anything to do with the plugin. Sorry about that.

    Antonia Grimard

    (@antonia-grimard)

    Quite understand and thanks for the help.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Plugin not working’ is closed to new replies.