WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Plugin not working

[Resolved] Plugin not working

  • So I followed all the instructions for installing this plugin.

    1.)put bp-multi-network in mu-plugins
    2.)installed WP Multi Network on network then activated on [domain]. (should it be network activated?)
    3.)created two separate networks ([domain]/wp/test and [domain]/wp/2ndnetwork)
    4.)Installed buddypress on network (didn’t network activate)
    5.)Activated buddypress on [domain]/wp/test.
    6.)Tried to run buddypress installation wizard and was told I did not have sufficient permissions to do this.
    7.)added define ( ‘BP_ENABLE_MULTIBLOG’, true ); in wp-config.php on [domain]
    8.)Was then able to run installation wizard for buddypress on [domain]/wp/test and [domain]/wp/2ndnetwork
    9.)Posted update as admin on [domain]/wp/test and that update showed up on both [domain]/wp/test and [domain]/wp/2ndnetwork

    This is the problem, I am trying to create separate networks that have their own unique activity and groups, etc. However, I still would users to only have to sign up at [domain] once and use that user info to sign in on any of the subsites. I hope I am understanding this plugin correctly, because I think this is what it is supposed to accomplish.

    Thank you for any help or advise you have.

    http://wordpress.org/extend/plugins/bp-multi-network/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Plugin not working’ is closed to new replies.