WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] plugin not working

[Resolved] plugin not working

  • focallocal
    Member

    @focallocal

    my backups rarely store the full site and it has lost me a lot of work.

    parts of the site are not backing up at random and i get this error when i try to restore what is backed up: “Error: An existing unremoved backup from a previous restore exists: /home/oliveboa/public_html/wp-content/plugins-old

    Restore failed…”

    is there anything else i should include?

    anyone have any ideas what might be causing this?

    http://imgur.com/WwLlcRx

    alos when i try to restore what i have i get this error message:

    http://imgur.com/A3NOB28

    http://wordpress.org/plugins/updraftplus/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • focallocal
    Member

    @focallocal

    this is a major problem as my hosting company also is having issues with backups and i’m doing heavy work on my site. it would be a huge help if someone could suggest a fix, or another way to keep my site backed up.

    Plugin Author David Anderson
    Participant

    @davidanderson

    Hi,

    The screenshots indicate that you’ve not got the latest UpdraftPlus version installed (1.8.5). The FAQ for this plugin says:

    “I am not running the most recent version of UpdraftPlus. Should I upgrade?
    Yes; especially before you submit any support requests.”

    Please do that and then try again…

    David

    focallocal
    Member

    @focallocal

    i’ve updated to the latest version but i still get the exact same problem.

    Plugin Author David Anderson
    Participant

    @davidanderson

    Please can you send a screenshot of the screen that has “Error: An existing unremoved backup from a previous restore exists: /home/oliveboa/public_html/wp-content/plugins-old” on the new version?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] plugin not working’ is closed to new replies.