Support » Plugin: Broadcast » Plugin not picking up all the sites on the multisite

  • Resolved stephenproactive

    (@stephenproactive)


    Hi,

    When using the Broadcast plugin, it is not picking up all of the sites on the multisite. It is only showing 5 when there is about 90 sites.

    Is there any way to refresh the plugin so it can pick up the other sites?

    Thanks
    Stephen

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author edward_plainview

    (@edward_plainview)

    Is your user a member of all 90 sites, or just the 5?

    Hi,

    My user is a superadmin role so I can see all the sites?

    Stephen

    Plugin Author edward_plainview

    (@edward_plainview)

    Being superadmin is not enough. I have users that have 4000+ sites in their installs. Giving their superadmins access to all sites automatically would result in completely unmanagable broadcasts.

    So your choices are to either:

    • Add your admin user to each site individually
    • Write some custom code that hooks into the threewp_broadcast_get_user_writable_blogs action
    • Use the All Blogs Superadmin add-on

    Hi,

    I’ve added my superadmin as a adminitrator to the site, but I still can’t broadcast to that site.

    When I look at ‘View blog access’ my site isn’t listed.

    Regards,

    Plugin Author edward_plainview

    (@edward_plainview)

    The piece of code that decides whether a user has access to a blog is this:

    current_user_can( ‘edit_posts’ );

    That’s a normal WordPress function querying whether the user can edit posts, which an administrator should be able to.

    So the question is, why is it not in your case? Do you have any plugins that might be interfering with user roles at all?

    Indeed, “Admin Menu Editor Pro” in network enabled on this website. Disabling an immediately re-enabling the plugin fixed the problem.

    Thanks for the insight!

    Plugin Author edward_plainview

    (@edward_plainview)

    I’ll pretend that computers and the weird things they do make any sense to me.

    Resolved, at least!

    Thanks, this thread answered my question too.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Plugin not picking up all the sites on the multisite’ is closed to new replies.