Support » Plugin: Mega Menu Plugin for WordPress » Plugin not linking correctly. Plugin adding # to active link.

  • Resolved SaintlyMic

    (@saintlymic)


    Your Mega Menu plugin is not linking properly.
    When going to an active link, such as [ redundant link removed ], your plugin changes several of the links in the Mega Menu.

    I spent a lot of time learning how to set up your plugin, and I didn’t think about checking all the links.
    Today, Jesus told me to check my links, and then I found out your plugin was over-riding my links!

    I want to wait on your suggestions and answers before I change anything, and so you can see the problem, but I’m going to try to manually insert the link addresses in the Mega Menu settings in the block editor of your plugin.
    I will update you on my results.

    Another reason I don’t want to wait is because you have not updated your plugin for over 10 months, so I’m not certain when you will address this issue, nor when you will contact me.

    By the way, not all links are over-ridden.
    Only some of the links are affected, which make me wonder why some are affected, and why some are not.

    Thank you IN ADVANCE very much for helping me !

    I have tried many Mega Menu programs, and your plugin is the only one I could learn effectively, and your plugin is the only one I could get to work properly, and your plugin is the only one that displayed properly, and your plugin is the only Mega Menu that works with all my other FREE 60+ plugins!

    THANK YOU VERY MUCH !

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Thread Starter SaintlyMic

    (@saintlymic)

    Resolved!
    I found out that I could create my own sub-menus using the native WP mega menu!
    ALL my links work properly now, now that I deleted your plugin!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Plugin not linking correctly. Plugin adding # to active link.’ is closed to new replies.