WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Nice Search » [Plugin: Nice Search] Redirects to home after doing a search with no results

[Plugin: Nice Search] Redirects to home after doing a search with no results

  • It does the redirect ok but shows no results. It goes to the home page (shows last posts like if no search was done) without any params.

    127.0.0.1 - - [24/Jan/2012:00:41:53 -0200] "GET /?s=test HTTP/1.1" 302 -
    127.0.0.1 - - [24/Jan/2012:00:41:54 -0200] "GET /search/test HTTP/1.1" 302 -
    127.0.0.1 - - [24/Jan/2012:00:41:54 -0200] "GET / HTTP/1.1" 200 8669

    It seems that the problem is with buddypress. Any one have any idea how to fix this?

    http://wordpress.org/extend/plugins/nice-search/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I was able to work around this by defining the BP_SEARCH_SLUG in my wp-config.php file (it didn’t work in functions.php, maybe loaded too late?).

    define('BP_SEARCH_SLUG', 'bpsearch');

    In bp-loader.php it checks to see if it is already defined – overriding it means that the pattern matching doesn’t work and buddypress won’t take the search slug for itself.

    // The search slug has to be defined nice and early because of the way search requests are loaded
    if ( !defined( 'BP_SEARCH_SLUG' ) )
     	define( 'BP_SEARCH_SLUG', 'search' );
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Plugin: Nice Search] Redirects to home after doing a search with no results’ is closed to new replies.
Skip to toolbar