Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » [Plugin: NextGEN Gallery] Thickbox, Shutter… effects not working.

  • Resolved anonymical7

    (@anonymical7)


    Hi All, up until recently all my galleries were working just fine, but now my thickbox effect is not working. I have deleted and re-installed the current Nextgen gallery but to no avail…. I suspect its something in my Theme code (An old school plaintxtBlog 4.6.1} but I dont see it? It just opens directly to an image?

    http://tinyurl.com/27dvqu8

    My footer seems okay I think?

    Heres the last bit of code…

    </div><!-- #footer -->
    
    </div><!-- #wrapper -->
    <?php wp_footer() // Do not remove; helps plugins work ?>
    
    </body><!-- end transmission -->
    </html>

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I am also getting this error when I try to upload images with normal uploading options?

    Warning: copy(/home/_____________________.com/wp-content/uploads/2009/11/Flcik190x230cm_2011web.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/admin_m3/_________________.com/wp-admin/includes/file.php on line 348
    1781

    DId you figure anything out? I’m not getting the error when I upload, but thickbox & shutter aren’t working for me–even if I disable all other plugins & switch to the default theme–but they used to

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] Thickbox, Shutter… effects not working.’ is closed to new replies.