Support » How-To and Troubleshooting » [Plugin: NextGEN Gallery] Thickbox not working WordPress 2.8.2 / NextGen 1.3.5

[Plugin: NextGEN Gallery] Thickbox not working WordPress 2.8.2 / NextGen 1.3.5

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • I have the same issue running wp 2.8.2 and ngg 1.3.5.

    Slideshow works fine.

    I have the same problem as vincentrich and I can’t find the solution. Please help…

    for example: http://www.radiokvit.com.ua/?page_id=1536

    also I want to add that this problem with Thickbox actual only for my current template. When I try another – everything ok. But when I used previous versions of WordPress and NextGEN with this template everything was ok.

    Any new ideas? Seems like we got the same issue… 🙁

    Same problem.

    It worked perfectly until I updated it.

    WP 2.8.2 and Next Gen 1.3.5

    Anyone who have figured out a solution?

    Does it have something to do with the fact that the browser downloads a css named: nggallery.css?ver=1.0.0 ?

    I have deleted and reinstalled Next Gen but the problem is still there… My website was almost finished and then suddenly a problem like this appear… Argh!

    i dont think its nextgen that’s the problem.. its a bad upgrade/upload of WP core files

    i have the same issue (with all javascript related things not working in the admin, IE adding tags, thickbox for image uploads etc) and when i looked in the head of the doc, jquery & all the other standard jscript libraries aren’t in the head…

    Hey everyone,

    I had the same problem, but I realized that I did not have the

    <?php wp_footer(); ?>

    hook in my footer.php file. Once I added that in, the thickbox javascript was added and it fixed the way the images displayed. Worth a try. Hope that helps!

    You genius dleek! Must admit I thought you’d pasted in the wrong tag there but I added <?php wp_footer(); ?> as the first line in my footer.php and it solved the problem!

    I wonder how come it’s missing?

    Many thanks,

    Thanks dleek, <?php wp_footer(); ?> solved my problem too!

    Genius. So simple!

    It worked for me too 🙂

    Thank You. Been fighting this since the update.

    I don’t know why it wasn’t in there benz1, but from my experience, not all themes have that hook included.

    Either way, I’m glad it helped you all!



    Thank you dleek.

    AAaargh! I was all hopeful reading this, but when I added <?php wp_footer(); ?> to the first line of my footer.php file, I still get nothing 🙁 The images get displayed in the browser window instead of a javascript pop over effect. Help!!!!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] Thickbox not working WordPress 2.8.2 / NextGen 1.3.5’ is closed to new replies.