[Plugin: NextGEN Gallery] Thickbox doesn't work after upgrading to 2.8 (7 posts)

  1. Danny V
    Posted 6 years ago #

    Hi, after upgrading to 2.8 my my thickbox doesn't work anymore.
    The thumbnails do show but when clicked on you get directed to a new page.
    here is the example: http://www.la-casa-mundial.be/fotos

    I'm using the bidzine theme.

    - It worked fine on the previous wordpress version
    - I tried <?php wp_footer(); ?>

    Hope somebody can help.


  2. Alex Rabe
    Posted 6 years ago #

    I don't think you have wp_footer(); in your theme, try the default theme for a test

  3. Danny V
    Posted 6 years ago #

    Hi Alex,

    I tried the default theme as you suggested and it works perfectly.
    When I swich back to the bidzine theme it doesn't work anymore.

    So the problem is in the theme.

    Can you let me know how I can put wp_footer(); in my theme?

    Thanks so much.

  4. Alex Rabe
    Posted 6 years ago #

    Switch to the default theme and look with the theme editor into footer.php

  5. cobaltwolf
    Posted 6 years ago #

    Thanks for the information. I had the same problem after upgrading to WP 2.8. Pasting

    <?php wp_footer(); ?>

    into my customized footer.php did the trick. :)

  6. nawaz1983
    Posted 6 years ago #

    thanks putting <?php wp_footer(); ?> in my footer.php also worked for the notepad choas theme :)

  7. TTR
    Posted 6 years ago #

    Sorry, but it doesn't work for me (WP 2.8.4 + NGG 1.3.5).

    I do have <?php wp_footer(); ?> in my footer.php but still the thickbox doesn't work for NGG images in my sidebar and galleries. It does work fine in posts...


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic


No tags yet.