Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » [Plugin: NextGEN Gallery] Simple Facebook Connect

  • costruzionimartini

    (@costruzionimartini)


    Using Simple Facebook Connect ver 1.4 + NextGEN Gal ver 1.9.3, all Ok.
    But today, upgrading NextGEN to 1.9.5, there is a conflict, and Facebook connect post button, don’t run.
    I’ve try to turn-off NextGEN 1.9.5, and Facebook connect is return ok.

    So, for now, I should want return to NextGEN 1.9.3, if I find it.

    hi
    Antonio

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • costruzionimartini

    (@costruzionimartini)

    hi again,
    I’ve uninstall nextgen 1.9.5, and keep old ver 1.9.3 in weekly backup directory of my hosting, and for now, all is ok.
    I wait for next ver of nextgenGal, hoping this bug will be fixed.

    hi

    davidklemke

    (@davidklemke)

    Same issue here with NGG 1.9.5 and Simple Facebook Connect. Let me know if you need any info on my server and WordPress configuration in order to get this resolved!

    FIDImages

    (@fidimages)

    Hi,

    I have not tested restoring previous versions, but you can find them here:
    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/developers/
    You can install plugins from zip files as well.

    Regards

    costruzionimartini

    (@costruzionimartini)

    Thanks

    Regards

    I was running into the same issue. Thanks for the info on NextGen 1.9.5- I deactivated it and all SFB Connect tokens turned green and were active which allowed me to share post to FB. I had to turn it back on so the gallery would work on the site. Hopefully NextGen is aware of this and fixes the bug for next update so all work together.

    forgot to follow post for updates….doing now.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] Simple Facebook Connect’ is closed to new replies.