Support » Plugins » [Plugin: NextGEN Gallery] Plugin activated, but no tables created

  • Hello, we had 0.83 on our server. But there were problems (missing myslq tables). So I uninstall gallery and deativate it. Then I tried to activate it again. I got messagge “Plugin activated”, but no menu for Gallery appears. I looked into MySQL database and no ngg table created. I tried also the newest 0.99.1 with same results.

    Thank you for your help.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • OK, I created tables manually, but there is one big problem.
    When I activate version up to 0.64, then everything works well.
    But when I activate version O.7 and later, then “Plugin was successfully activated” but no menu for Gallery visible – gallery is not shown in administration so I can not work with it.
    Something was changed in version 0.7 and gallery plugin does not work for me…

    Thank you for your help.

    My WordPress is version 2.3.3.

    @neoen

    If your still struggling with the existing stability problems, I would point you to alternative plugin that would address your problem:
    http://www.youtube.com/watch?v=9h3a1XXROKk (Demo)
    http://wordpress.org/extend/plugins/picturesurf-gallery/ (Download)

    Disclosure: I’m one of the people who worked on this plugin.

    Let me know if you need any help getting it up and running.

    Hope this helps your situation.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] Plugin activated, but no tables created’ is closed to new replies.