WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
No Content in Posts Unless Nextgen Deactivated (1 post)

  1. krazywop
    Member
    Posted 1 year ago #

    I recently followed the steps to successfully move wordpress to my root dir (well actually I just moved a couple files which makes it appear to be located @ ./)

    Anyway ... everything seemed to be fine until as i was going through my posts and noticed that one of them had no content in it other than the Title and some google ads. I tried to create a new post and same thing. All the older posts/pages seem fine.

    So ... after much googling I deactivated all of my plugins and problem solved. I then reactivated them one by one and eventually determined that the culprit was nextgen gallery.

    Since deactivating/reactivating the plugin did not fix the problem I'm thinking my next step would be to uninstall (delete)/reinstall the plugin. Problem is I have 44 galleries with over 1300 images linked with shortcodes through out my site and I do not want to loose them.

    My first question ... is there anything else I can do/try before resorting to uninstalling (delete)/reinstalling nextgen?

    And if not ... is there a way to uninstall (delete)/reinstall the nextgen plugin and NOT loose my galleries/information?

    Thanks for any help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.