Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » [Plugin: NextGEN Gallery] NextGen with Ultimate TinyMCE

  • Resolved Josh

    (@josh401)


    Hello,

    I have developed an advanced version of the tinymce editor within wordpress. I have had a few reports of your icon button within the editor not showing up when my plugin is installed with yours.

    I was hoping you might be able to work with me on this and see why it might be happening. I run wordpress 3.3. After I heard about this problem, I downloaded your plugin to test, and the button showed up immediately with both plugins installed. As a matter of fact, it works fine on all three of my test sites (various themes).

    Any help would be most appreciated. My plugin can be downloaded here:
    http://wordpress.org/extend/plugins/ultimate-tinymce/

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Maybe a cached version of the toolbar ? No idea so far

    Possibly. I’m looking as well.

    The funny part is I can’t replicate the problem on any site I’ve worked with… yet people are posting screenshots of their problem.

    Maybe this thread on my support forum might offer a little more insight?
    http://www.forum.joshlobe.com/showthread.php?tid=10

    I got this resolved. I used a different technique of adding buttons to the first and second rows of the editor.

    Thanks for the reply!

    Hi!

    Into Mystique Theme, I don’t see the buttons. I fully uninstall, reinstall… nothing happened.

    I don’t know why.
    Original MCE works; Adv.TinyMCE works with line 2 of buttons broken (*empy/hide anything into row 2 — past some time. At the begining was OK).

    Any idea about what’s happening?

    Thanks,

    Artur[ Signature moderated. ]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] NextGen with Ultimate TinyMCE’ is closed to new replies.