WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Images & thumbs not visible?

[Resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Images & thumbs not visible?

  • heinakenka
    Member

    @heinakenka

    Hi,

    I have a strange problem:
    everything was working well but then I got this great idea to move images to another folder…

    Now if I create gallery, I see all the normal text like creating thumbs etc, gallery created…30 pictures added…

    When I go to gallery admin I see the gallery. There is file names, exif texts… but NO thumbnail. Also the image is not showing.

    Thumbnails are in the “thumb” folder but simply nothing is visible. Also adding the gallery to an article only displays empty squres. 🙁

    So it knows that there should be images but not showing???

    Version 0.96, WP 2.5.1.

    I have now removed the plugin, reinstalled, removed tables… nothing helps.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • heinakenka
    Member

    @heinakenka

    Lets add some info (in Finnish but I am sire you know the lines):

    * Käyttöjärjestelmä : Linux
    * Palvelin : EVVK/9.0
    * Muistin käyttö : 10.13Megatavua
    * MySQL -versio : 4.1.22-standard
    * SQL -tila : not installed
    * PHP -versio : 5.2.6
    * PHP -turvatila (Safe Mode) : off
    * PHP Salli URL fopen : on
    * PHP muistiraja : 40M
    * PHP maksimi lähetyskoko : 10M
    * PHP maksimi Post -koko : 8M
    * PHP maksimi suoritusaika : 60s
    * PHP Exif-tuki : yes( V1.4 )
    * PHP IPTC-tuki : yes
    * PHP XML-tuki : yes

    GD -tuki

    * GD Version : bundled (2.0.34 compatible)
    * FreeType Support : yes
    * FreeType Linkage : with freetype
    * T1Lib Support : no
    * GIF Read Support : yes
    * GIF Create Support : yes
    * JPG Support : yes
    * PNG Support : yes
    * WBMP Support : yes
    * XPM Support : yes
    * XBM Support : yes
    * JIS-mapped Japanese Font Support : no

    heinakenka
    Member

    @heinakenka

    More updates:

    After some testing I noticed that “singlepic” works. But also in this case no thumbnail is visible in the “add an image” screen.

    Galleries or any other format than sinclepic still not showing… 🙁

    heinakenka
    Member

    @heinakenka

    How stupid of me to post without proper testing…

    Sinclepic works only partially: the small image is visble but the lightbox/thickbox image does not show up, just the loading animation.

    heinakenka
    Member

    @heinakenka

    Case closed…for now.

    I do not know how but anyway in the images directory was an .htaccess-file which prevented the showing of the pictures.

    Now that I removed that everything works well.

    Just wondering if it actually should be there… ???

    H.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Images & thumbs not visible?’ is closed to new replies.