WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
[resolved] imagebrowser-caption.php (5 posts)

  1. hapke
    Member
    Posted 4 years ago #

    NG 1.5.5: When I click on a single thumbnail picture in the post preview an error occurs: Rendering of template imagebrowser-caption.php failed.
    Code in the post is [nggallery id=22 template=caption].
    I have also installed the plugin shutter reloaded.

  2. hapke
    Member
    Posted 4 years ago #

    I should mention that without caption a gallery is working well. Please help!

  3. graye63
    Member
    Posted 4 years ago #

    Have had this problem for awhile and haven't upgraded NextGen because of it - but just found an answer on another post.

    http://wordpress.org/support/topic/391204

    Basically, create a file named imagebrowser-caption.php, copy the contents of imagebrowser.php to it and save. Then upload or ftp to the "view" folder in the nextGen plugin (...wp-content/plugins/nextgen-gallery/view/imagebrowser-caption.php). If you have cpanel you can just create a new file, name it, copy the contents and save.

    I just tried and it worked for me.

  4. hapke
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've done so. But now there is another error: 404 not found.
    Hmmm?

  5. hapke
    Member
    Posted 4 years ago #

    I suppose the problem has sth. to do with my theme.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.