WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
Galleries not appearing (11 posts)

  1. ctrogers
    Member
    Posted 3 years ago #

    When I add images to new galleries I've created they do not show up on the Gallery overview page or in the drop down when trying to add it to a post. Not sure what is going on but this has happened every time I have added a new gallery since updating this plugin.

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. JohnnyJoomla
    Member
    Posted 3 years ago #

    On the page were the gallery will be add:

    [nggallery id=1]

    "1" being the number of the gallery.

  3. antys
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have the same problem. From a few days, when I click on my (album) galleries, nothing appear. What's happened?

    For example: http://sacrafamigliact.it/wp/?page_id=516&album=3&gallery=5

  4. antys
    Member
    Posted 3 years ago #

    I understand that my problem is the contemporary activation of other plugin: Simple Facebook connect.
    What i do to solve this problem?
    THX

  5. heabrown79
    Member
    Posted 3 years ago #

    I've used Next Gen for a while but when adding albums to a new wordpress account all I get on the published page is this...

    [album id=1 template=extend]

    Help!

  6. lepardman
    Member
    Posted 3 years ago #

    antys I have the exact same problem. I disabled Simple Facebook Connect and the galleries show. So, how do we solve this?

  7. lepardman
    Member
    Posted 3 years ago #

    antys, I think we might have a "solution" on the clash with SFC. I found an old thread describing the same problem and I guess there hasn't been a fix. Well anyway, as described here, we can do an ugly fix commenting out those two lines in nggfunctions.php.

    line 417 : $GLOBALS['nggShowGallery'] = true;
    line 427 : $GLOBALS['subalbum'] = true;

    Although the line numbers seems to have changed a bit and I found it on 431 and 441.

    I think it works for now (need to test SFC as well), but as always remember to repeat the procedure if you're updating the plugin (unless NGG fix this issue in upcoming releases).

  8. antys
    Member
    Posted 3 years ago #

    Oh really thanks!! Now it's working!

  9. lepardman
    Member
    Posted 3 years ago #

    Can you connect with Facebook too?

  10. antys
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yes I can

  11. lepardman
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ah good! :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic