Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » [Plugin: NextGEN Gallery] "Featured image" from gallery not fixed in 1.9.3 …

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • edlund

    (@edlund)

    There was a major rework in 1.9.2, however, we have found a few issues that are still not working as they should. Due to the lack of information I can’t tell you why it doesn’t work for you.

    fredMCCR

    (@fredmccr)

    Thank you for your reply.
    Do you mean that it is supposed to be working now in 1.9.3 and that this issue is specific to my blog ?
    How can I help you to fix it ? Would an admin account on my blog for a NextGen gallery developper be helpfull ? If so, let me know.

    edlund

    (@edlund)

    No I mean there are bugs in the code currently. But whether or not the bug you encounter is one of them or something else I don’t know.

    /Kristian

    1.9.5: still no bug fix for the featured image bug …

    I’m desperate to see any improvement on this and less and less convinced that it’s in the developers todo list to fix it … I will look for a similar plugin.

    ByeBye NextGen.

    1.9.8 is here … and still nothing.

    Same here. I can’t seem to use Featured images in the NGG Gallery for my products with Woocommerce.

    I use NG for the simplicity of using folders to administrate my images.
    Is there a workaround for this?

    Am using Blanco theme.
    http://themeforest.net/item/blanco-responsive-wordpress-ecommerce-theme/2755246

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] "Featured image" from gallery not fixed in 1.9.3 …’ is closed to new replies.