Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » [Plugin: NextGEN Gallery] Background Music Not Working in Slideshow

  • hockeygail

    (@hockeygail)


    Hello,

    I have looked at some of the posts re this topic in this forum; I have also looked at a few tutorials but I seem to just be going around in circles.

    I have entered the URL for the music file in the Slideshow option for this plugin. When I enter the same URL in the address bar of my browser (Firefox), the music plays fine. The slideshow works fine but I am unable to hear the music. Do I need to add some code in my page for the Gallery? If so, what code should I add? I have seen the code to add in Custom Fields if I wish to play different music in another Gallery. I am using the Weaver II theme. The only other plugin I have is Akismet. I tried disabling it but this did not make a difference.

    Could someone point me to a tutorial which would contain this information? The tutorials I have viewed seem to be lacking a lot of information.

    Thanks in advance for your help.

    Gail

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I’m having exactly the same problem

    Sultan

    (@sultan_semmaiyahoocom)

    i have also the same problem i have upload a mp3 file to media and add the URL in option but i cant hear the music please any one who help us.

    thanks a billion!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] Background Music Not Working in Slideshow’ is closed to new replies.